Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 0

Kippenkamp

Nu het ietsje kouder wordt en vooral natter….Is het kippenkamp weer meer in trek. Slapen de meeste kippen en hanen weer overdekt in de villa’s.

En overdag lekker chillen op de stoeltjes haha

Het was een heerlijk wandelochtendje, tante Bes heeft haar stappendoel weer ruimschoots gehaald. Voordeel van tante corona. Niet in groepen naar buiten…. Laten we vooral de voordelen blijven zien en lange lonten uitdelen….Veel mensen hebben een kort lontje op dit moment..

Na de wandelsessie wandelde tante Bes nog even door van de bus op de parkeerplaats naar huis en terug….Iets van kerstpakketten inpakken en eerst alle benodigheden uit de bus van de wielrenner plukken. Een beste bootcamp is er niks bij!

Post navigation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *