Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Zwembad

Achter in de boomgaard staat nog het ganzenzwembad, grote diepe bak ingegraven. Deze heeft tante Bes vandaag eens helemaal verschoond en gevuld.

Komt nog aardig wat bij kijken bij de verhuizing terug van de voorwei naar achteren.

Tante Bes kocht van de week een nieuwe tuinslang bij Nimmerdor. In de slang van het tussen gedeelte (lees kas) zat een slijt gaatje. En elke ochtend was tante Bes dus nat. Maar dat is dan ook weer zo’n uitgesteld klusje..

slang

Maar vandaag de slang vervangen. Deze is langer dus kon tante Bes met slang 3 eraan gekoppeld tot aan het zwembad komen, ideaal! En ja tante Bes weet dat die haspel zo niet werkt maar hé tante Bes houdt van even snel hop hop. Dus aansluiten aan de haspel is een klusje voor de wielrenner haha

Van de zomerse val-peren nog een lekkere jam gemaakt met kaneel.

Post navigation

2 comments on “Zwembad

  1. ohhh wat zullen de ganzen blij zijn, lekker poedelen,

    whaahha ja zón slan g heb ik ook en ducktape helpt niet,

    haspel… als het maar werkt zoals jij wilt , 🙂

    <3

  2. Een haspel voor je tuinslang is inderdaad niet meer weg te denken wanneer je een grote tuin hebt. Ook voor het bijvullen van een zwembad of vijver is het ideaal. Ik heb laatst ook een nieuwe gekocht die wat groter is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *