Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Gourmetten

De wielrenner is goed uitgeschakeld…Zelfs diclofenacjes en paracetamollen helpen niet. Rugklachten met uitstraling naar zijn been.

Dus moest er gisterenavond nog snel een andere wegkapitein voor de vergeten kind challenge gevonden worden. Niet makkelijk met de weersvoorspelling van vandaag en dan 100 km aan kop moeten fietsen. Maar gevonden…..Een ware held die Daniël!

Extra werk voor tante Bes want alles moet natuurlijk wel vlekkeloos verlopen. Nog een crisisgesprek in Ede tussendoor en nog aanschuiven bij het gourmetten in de woonkeuken. Lange dag maar wel een goede dag.

Tijdens het gourmetten, waar tante Bes helemaal niet van houdt! Zijn de lachspieren wel weer goed getraind! Dank Manon, Dirk, Bernadette, Michiel, Bart, Hester en Tiny voor deze gezellige start van de kerst (X-my ass-mas)

En namens de wielrenner iedereen bedankt voor de sterktewensen…Dat de nieuwe medicatie maar snel mag helpen en anders maar aan de medicatie van Suus haha

Post navigation

One comment on “Gourmetten

  1. Geen isiasch? Heb ik maanden gehad, vreselijk pijn, maar de huisarts zei dat het vanzelf over zou gaan, en dat klopte gelukkig. Sterkte !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.