Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 0

Smullen

Het was weer smullen, de marktmaaltijd. Er was een vleesvariant, een veggie variant en zelfs de vegan variant. Topteam hoor!

En het wordt al een begrip rondom Allemanswaard.

Taart toe……Want het is 5 jaar geleden dat de dame en heren hun sleutel kregen van die mooie appartementen in Allemanswaard. En inmiddels wonen er meer dames en dat is alleen maar leuk voor de groepsdynamiek.

De wielrenner en tante Bes hadden nooit durven dromen dat het er 5 jaar later zo uit zou zien, inclusief de Proloog en nog 5 extra appartementen bij de rotonde ( de 3 op de bovenverdieping waren er al eerder dan Allemanswaard)

En ook nog eens een eigen biertje, haha

Proost!

Post navigation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *