Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Boe

Dit keer moest het echt……Dwars door de chillende koeien heen. Meestal kunnen we er wel met iets gepaste afstand omheen.

Maar vandaag lagen ze echt in de doorgang en aan beide kanten een sloot.

Heerlijke route het klompen-pad door de bovenpolder maar dit was wel even een momentje. Maar…..zo lief! Ze keken een beetje nieuwsgierig maar verder niet. Je zou er eigenlijk zo tussen gaan liggen, in het zonnetje.

En tante Bes wandelde gewoon 3 keer vandaag vanuit de woonkeuken. Werken noemen ze dat…..Wel super gezond.

Post navigation

One comment on “Boe

  1. och ja dat is even schrikken, zolang er maar geen stier bij ligt zou ik het wel durven:-) maar met honden bij je moet je altijd wel opletten, koeien zijn erg nieuwsgierig en komen daar naar je toe, of naar je hond eigenlijk,… dan wordt het wel een beetje heet onder de voetjes hé 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *