Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 0

Pindakaasboom

Tante Bes heeft er al vaker over geblogd, over die geweldige Pindakaasboom. Het blad ruikt en smaakt echt naar pindakaas.

En nu staat ze in de “bloei” en nee er komen geen kleine potjes pindakaas aan hoor. Wel prachtige besjes in het najaar. De ouders van tante Bes hebben er ook één, gekregen op hun 50e huwelijksdag. Zou die daar ook al mooie bloesems hebben?

Drukke dag vandaag aan de overkant. en wat een indrukwekkende onheilspellende luchten vandaag hè? Niet te geloven dat morgen gewoon de zomer weer terug is. Maar voor de bomen en eigenlijk voor heel de natuur is water echt wel heel erg nodig….Alleen zo jammer dat het gelijk weer zo extreem is.

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *