Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Opa Hidde

Hidde vermaakt zich prima in het huis op poten met stenen tuin welke Meggy het konijn achter liet. Het mannetje is hoogbejaard maar geniet nog volop van zijn leventje

Hij lijkt zijn broer Jip en Meggy het konijn niet echt te missen. Hij heeft veel “aanspraak” van de kippen die komen buurten en ook Hippie zit vaak bij de tuin van Hidde net als Silje.

Oscar zit er ook veel maar dat komt door de Vijgenboom/struik. Helemaal gefocust is Oscar op de vijgen….Een echte bullentic, Björn zat daar ook altijd vijgen uit de boom te kijken haha.

Fijn weertje vandaag, om lekker actief in de tuin te zijn. Gras is weer gemaaid de hobby van tante Bes. En over tante Bes gesproken zij is uitgenodigd op het hopfeest van Gulpener want het biertje tante Bes wordt gebrouwen bij Gulpener. Hotel is al geboekt hoor, samen met Zusje. Op naar september dat de hopoogst maar grandioos mag zijn.

Post navigation

One comment on “Opa Hidde

  1. oh dat klinkt allemaal erg leuk en gezellig, geniet er maar lekker van esther, je werkt zo keihard… dat uitstapjes je pepertjes zijn,
    tof
    dag opa hidde, ik vind je leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *