Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Cool

Tante Bes was naar de tuinen van Appeltern met vriendinnetje Sandra. En kijk nou toch eens wat een sjieke vogelverschrikker. Haha leuk idee!

En al schrikken de vogels er misschien niet meer van het is een leuk gezocht in een moestuin, toch?!

Het was er wederom weer geweldig! Het waren vooral de Salie soorten die uitbundig bloeiden en het zoemde er van de bijen, heerlijk

Salie

We spraken nog met een enthousiasteling van de Wilde Weelde over inheemse wilde planten. En in die tuin waren zoveel vlinders en andere insecten dat viel gelijk op. Daar willen we nog meer van weten! Dus staat er al een uitje naar Lith op de to-do-list op naar Tuynplan.

Post navigation

3 comments on “Cool

  1. Wat leuk om te lezen dat deze ‘enthousiasteling’ jullie heeft ge├»nspireerd met zijn verhaal over inheemse planten en insecten. En nog leuker om te lezen dat je onze Picknicktuyn met een bezoek wilt komen vereren. Als je even laat weten wanneer je komt dan zal ik je met alle egards ontvangen en een boeiende rondleiding voor je verzorgen.
    Hartelijke tuyngroet, Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *