Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Risk

Het is me een portret die meneer Swarzenegger, zo heeft tante Bes de haan maar genoemd want alles wat hier woont of half woont heeft een naam.

Elke nacht slaapt Swarzenegger in de kippenvilla. Maar zijn hen nog niet. Het lijkt wel of meneer Swarzenegger levend Risk speelt, landje pik. Want hij is nu veel op het nieuwe hek tussen de buurtjes en ons te vinden. Maar wacht maar Swarzennegger tot Doris (één van de buurhonden) op de nieuwe grasmat mag. Dat landje zal Swarzenegger niet zo heel snel veroveren denkt tante Bes.

Nu Swarzennegger hier zijn intrek heeft genomen hoopt tante Bes dat zijn enige overgebleven hennetje van de achterburen hier ook maar komt slapen. Dat wil zeggen in de villa. Volgens tante Bes verstopt zij zich als het schemer wordt ergens bij de stal want daar staat ze aan het einde van de nacht al vaak te tokken.

Kippen saai? Echt niet!

Post navigation

One comment on “Risk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *