Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Waterdicht

De boerin zocht al een tijdje een waterdicht kastje voor op de fiets, voor iets van de fiets. Nu zet de boerin als het droog weer is spullen om mee te nemen in het kratje. achterop de fiets aan de weg..

Komt de wielrenner gisteren thuis met een tof medicijnkastje, waterdicht. Moest naar de stort van een cliënt die de wielrenner begeleidt.

Hé dacht de wielrenner, wacht eens…..

Goed gedacht, top! Nu nog ff pimpem en bevestigen.

Drukke middag en avond in de Proloog, heel druk! Hester kookte met een klein beetje snijhulp van de boerin en Linda de stagiare een lekkere pastamaaltijd en bij de vaste kern sloot ook de comedian Arjan Kleton en zijn crew aan die een try out verzorgde in de theaterzaal. Aan de andere kant van de Proloog nog een buffet voor 36 wielrenners onder begeleiding van Steven Rooks en Maarten Ducrot en nog een terras vol..

 

Post navigation

One comment on “Waterdicht

  1. Wat een gezellige drukte en goed van Berry om dat kastje mee te nemen ( weggooien kan altijd nog, denk ik dan altijd )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.