Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Tante Bes

Met de Proloog erbij en meer intensieve woonbegeleiding is de boerin niet alleen maar aan het boerinnen zeg maar. En het biertje tante Bes, het eigen bier van de Proloog begint een begrip te worden.

De boerin staat op het logo van tante Bes samen met Oscar en Hippie dus heel vaak wordt er ook “hé tante Bes” geroepen door gasten en bierliefhebbers die de Proloog bezoeken. Het gaat zelfs nog verder Denise die ook in de Proloog werkt heeft laatst 2 mountainbikers wijs gemaakt dat ze het nichtje van tante Bes is en zo gaat tante Bes helemaal leven.

In de column van Pip, in de Me and My Cat die een doorstart heeft gemaakt…..Noemt Pip de boerin dan ook tante Bes. Mooi moment dus om ook hier de boerin maar tante Bes te gaan noemen. Tante Bes is meer dan een boerinnetje al zal ze altijd een boerinnetje blijven hoor dat dan weer wel.

tante Bes

En vanavond gingen er in de Proloog heel veel tante Besjes door heen, dat blijft een bijzonder iets. Jeannet krijgt ook regelmatig de vraag of tante Bes ook op fles te verkrijgen is. Daar gaan deze tante Bes en Jeannet zich maar eens heel hard voor maken.

Proost!

 

Post navigation

2 comments on “Tante Bes

  1. nou nou nou tante (B)es… is vind het een geweldige start van een mooi oranjekleurig biertje,
    als we in de buurt zijn, komen we zéker proeven

    erg leuke foto by the way

    gefeliciteerd met je koning, alles oranje ook speciaal voor jou 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *