Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Look zonder Look

Jippie ze is er weer in grote getale….Look zonder Look het prehistorische keukenkruid met de zachte smaak van knoflook.De waardplant van de mooiste vlinder (dat vindt de boerin dan hè) het Oranjetipje. Goed opletten dus aankomende dagen of deze schoonheid weer eitjes gaat leggen op dit waardevolle kruid.

En er staat hier genoeg dus er kunnen ook weer wat blaadjes door een klont roomboter met een snufje zeezout. Heerlijk kruidenboter krijg je dan. Of lekker door pannenkoekenbeslag, heerlijk met geraspte kaas. Of zomaar wat blaadjes en bloemetjes door een heerlijke lente salade.

Vanavond in de woonkeuken een heerlijk wortelsoepje gegeten van pastinaak, wortels en zoete aardappel met appel. Daarna een lekkere paas-avond-wandeling gemaakt om het kasteel en daarna nog veel gezelligheid op het dakterras.

Hebben jullie ook een goede eerste paasdag gehad?

Post navigation

One comment on “Look zonder Look

  1. ohhhhh dat klinkt lekker hé,
    en is het ook, ik gebruik het ook wel eens,
    een heerlijke eerste paasdag met een erg leuke verjaardag en later vrienden te eten 🙂
    een feest, met wijn van rothschild, dan weet je het wel 🙂 super de luxe 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *