Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Buitenhuis

Het gaat warmer worden en dat is in de kas goed te merken. Te warm voor Hidde, vooral overdag. Dus…..de boerin kwam in actie op haar vrije dag.

Het buitenhuis van Hidde is weer lente en zomer-klaar gemaakt. Hidde is vanaf vanmiddag weer de buurman van Meggy het konijn. Ze leken elkaar wel gemist te hebben. Ook Oscar en Hippie zaten vanmiddag veel te koekeloeren bij Hidde, gezellig man!

Hij doet het goed de hoogbejaarde Hidde en zeg nou zelf het lijkt nog steeds een jonge god al heeft hij wilde grijze haren.

De strook van Hidde in de kas heeft de boerin een klein beetje omgespit, gratis mest. Mooie strook om straks weer van alles op te laten groeien.

En op dit moment staan de Dahlia-knollen voor te trekken in de kas. Zitten er al volop bloemetjes in de aardbeienplanten. Is het Olijfkruid al een flinke bos geworden en kan de eerste munt geoogst worden.

Lang leve de kas!

Post navigation

2 comments on “Buitenhuis

  1. ach wat gezellig ja buiten is wel het tralderlekkerst hé, ohh mijn handen kriebelen ik wil ook weer wat doen , maar ik weet ook dat het moeilijk gaat,
    ik geniet wel van jouw harde werken 🙂
    de ridderpoor zaadjes komen uit 🙂
    wat een feest gaat dat worden hé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *