Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Vroege Vogel

Hoe eerder het licht wordt, hoe fijner de boerin dat vindt. Op naar juni dan wordt de zon al rond 5 uur wakker. Maar ook vanmorgen rond de klok van 7 was het genieten.

Mist, opkomende zon en de Rijn. De meest perfecte combinatie voor een gelukkige start van de dag.

Heerlijke dag ook om te wandelen en dat kon ook in het Amerongse bos met één van de jongens. Wandelen en coachen één van de favorieten van de boerin. In een bos waar het steeds groener wordt en je zoveel vogels hoort fluiten. We zagen zelfs hagedisjes zonnebaden.

Zo’n heerlijke lentedag is volop genieten. Hebben jullie ook genoten?

Post navigation

3 comments on “Vroege Vogel

  1. Ik moest helaas het grote deel van de dag werken, binnen zitten dus.
    Maar toen ik klaar was, kon ik nog eventjes in de tuin zitten.
    Het koelt hier snel af, vlakbij de zee. Het is nog geen zomer maar wel genieten.

  2. Делая упор на широкий практический опыт в этом деле и высококвалифицированную бригаду профессионалов, по , промывка канализации, гидродинамическая очистка, замена труб в скважине, установка пьезометрических трубок, прочистка дренажной канализации, замена водоподъёмной трубы в скважине, периодическое обслуживание скважин и тому подобное. Подобные услуги широко могут использоваться в разных направлениях, таких как ирригация, сельское хоз-то, комерческий или жилой комплекс. Наша бригада специалистов имеет в распоряжении 11 летний полученный опыт во многих направлениях, все перечисленное помогает нам реализовывать все эти сервисы такие услуги как ремонт скважины, обслуживание канализации, прочистка скважин, обслуживание артезианских скважин, промывка дренажной канализации, очистка ёмкостей питьевого водоснабжения, очистка обсадной колонны скважины, восстановление эксплуатационных характеристик скважиныс полной отдачей и очень быстро. Имеющиеся услуги ценятся различными нашими заказчиками за их своевременное выполнение и лучшую расценочную политику.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *