Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Stekken

De boerin schreef HIER over het wilgenwater. Het rechterglas is gevuld met het wilgenwater. Het linkerglas met gewoon water.

Één biologische zoete aardappel door de midden gesneden en beiden met hun kontjes in het water. En nu eens kijken of de zoete aardappel die met zijn kontje in het wilgenwater hangt eerder stekken gaat aanmaken als de ander..

Het water wel verversen om de paar dagen. Het wilgenwater kan dan ook vervangen worden door gewoon water. Als het goed is komen er aan de zoete aardappel groene stekjes, de boerin houdt jullie op de hoogte.

Vandaag was de boerin bij de schilderles in de Proloog, wauw wat een talenten! Daarover morgen meer.

Post navigation

2 comments on “Stekken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *