Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Hazelaar

De Hazelaar past natuurlijk ook perfect in een voedselbos. En deze staat alweer wat jaren op ons landgoedje. Eigenlijk was de boerin opzoek naar die ieniemini mooie vrouwelijke rode bloempjes maar nog niet gespot..

Maar deze mannelijke bloesems/katjes zijn ook heel fotogeniek, toch?

Vandaag heeft de boerin het stokje voor het marktmaal overgegeven aan een nieuwe collega. Deze gaat vanaf volgende week het marktmaal samen vormgeven met top kok Rick. Beetje gek maar wel goed..De boerin kan niet alles zelf blijven doen.

Post navigation

3 comments on “Hazelaar

  1. Ellen de Jong

    Ook hier fan van de hazelaar de kronkelhazelaar heeft ook hier al jaren zijn residentie en heeft ons vorig jaar verblijd met heerlijke nootjes elk seizoen een mooie boom /struik om naar te kijken ..
    T zal niet meevallen stukjes uit handen te moeten geven ,. maar mama gans moet ook op zichzelf passen he het lijntje kan immers niet altijd gespannen staan ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *