Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Mac Bird

Voorgaande jaren knoeide de boerin met Ossewit (vast frituurvet) en vogelzaad en deed dit in kopjes…Dat moet toch sneller/anders kunnen.

En dat kan…Je neemt potten pindakaas voor vogels en een handig lepeltje van de kiwi’s. De boerin kreeg de lepels van de groenteboerin Joyce op de markt. Mocht je dit ook willen doen en zo’n lepel willen, geef maar een gil. De boerin heeft er genoeg haha.

vogelpindakaas

Van dit merk is de pindakaas smeuïg dus je schept met gemak de kopjes vol. Touwtje aan het oortje en in de boom of struik. Voila… Je kunt de pindakaas ook nog lekkerder maken voor de vogels met zaadjes, meelwormen of fruit.

kopjes vogelpindakaas

En zoals jullie (kopfoto) zien binnen no time was deze Mac Bird bezet…

Post navigation

One comment on “Mac Bird

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.