Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Kaboutertijd

Nee nee hier nog geen kerst hoor. Eerst Sinterklaas. Kaarsjes mogen wel..Dekentjes en natuurlijk kaboutertjes. De boerin is dol op kabouters en in de aanloop naar kerst zie je ze gelukkig weer heel veel.

Net als de Scandinavische Tomtes, prachtige trollen in de vorm van kabouters.

Na woensdag gaat de Tuinderij in de kerstsferen…Maar eerst nog even lekker dichten en sinterklaasliedjes zingen. Herken jij dat ook? In de supermarkt niet doorhebben dat je net iets te hard mee zingt met de sinterklaasliedjes die uit de boxen galmen?

De kabouter op de foto kocht de boerin vandaag bij Reinie van Nimmerdor

Post navigation

One comment on “Kaboutertijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *