Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Rabarber

Zo weer een lekkere bos rabarber geoogst. Jam, taart, compote….Morgen maar eens bekijken waar ze in gaat. De boerin is dol op de combinatie met aardbeien en die zijn er nu ook volop in de kas maar ook in de tuin.

Hebben jullie een favoriet rabarber-recept?

De wol van Nikki staat in lauw warm water met zout, in de kas. Daar overnacht de winterjas van Nikki. Morgen spoelen en wassen met een beetje wolwasmiddel en dan drogen. Daarna gaat de winterjas op reis naar Sandra. De wol van Nikki wordt heerlijke zachte vulling voor knuffels. Zo verspreid de liefde van Nikki zich over het land. Hoe mooi is dat?!

Post navigation

2 comments on “Rabarber

  1. rabarber crumble, is heerlijk esther, maar niet té zoet..
    wat leuk de wol van nikki over het land, lekker, zo blijft ze altijd bestaan… tof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *