Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 4

Dauwtrappen

Voor dag en dauw zat de boerin al op de bakfiets, met de twee blije eitjes voorin de koets.. Jammer dat het best wel aardig hard regende…

Dauwtrappen, helaas te zwaar bewolkt voor een mooie zonsopkomst. Voordeel….geen mens te bekennen zo voor 6 uur op op hemelvaartsdag in de regen. Lekker de dijk voor ons alleen en lekker struinen in de uiterwaarden en op Tom Dumoulin tempo weer naar huis.

Vanmiddag brak de zon lekker door, hup de moestuin in! En de strook naast de kas vol met mooie bloemen gezet (Papaver, Leeuwenbek, Stokroos en Vergeetmijnietjes) In de hommeltuin bergen zevenblad weggetrokken. Voor de kliko en een vergiet vol voor een heerlijke pesto. Heerlijk hoor….De boerin heeft een echte haat/liefde verhouding met zevenblad.

En de eerste stengels van de rabarber geoogst, nomnom

 

Post navigation

4 comments on “Dauwtrappen

  1. Het was in eerste instantie best wel fris met een aardige wind maar idd in de loop van de dag weer heerlijk zonnig…………van mij mag dit blijven duren

  2. He he dank je wel .. haha door het lezen van dit blog weet ik eindelijk welk groen ik in m,n border heb staan … zevenblad haha weer wat geleerd enu het recept voor die pesto zou ik graag weten .. thanks ! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =