Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Maaiseizoen

Tadaaaa Oscar en de boerin hebben het maaiseizoen geopend! Benzine was op en  de starter leeg. Dus de batterij op de lader en na het rondje Amerongen benzine gehaald.

Nu hadden ze de wielrenner al gebeld voor een onderhoudsbeurt maar hier is de boerin van de machines dus dat hebben ze nu eindelijk eens veranderd in hun systeem. Zullen we de maaier vanavond ophalen? Prima gaat de berin nu eerst snel even maaien.

Oja neem dat “takke-ding” ook gelijk maar mee. Een ellendeling die takken-versnipperaar, slaat steeds vast. Ze gaan er goed naar kijken en anders wil de boerin een ander type. De zoon van het bedrijf heeft het bedrijf nu overgenomen en die kan wel lachen om de boerin. 99% hebben ze te maken met de man des huizes maar hier met een klein boerinnetje haha goed voor de afwisseling!

De grasmat is weer mooi dus we kunnen het oranje monster wel een paar daagjes missen.

Post navigation

3 comments on “Maaiseizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *