Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Lente-uuuuh

Ze zijn er weer…..De schildpadden in de gracht bij het kasteel Amerongen. En ook zij laten zien dat het volop lente is, uuuuuh…..

Op naar mini schildpadjes dus.. De boerin liep een rondje kasteel met Marije en gingen gelijk bij de verbouw kijken aan de rotonde. Waar 5 appartementen gerealiseerd worden, het wordt met de week mooier!

Een gekke dinsdag hoor want vanaf deze week komen de tuinders op de vrijdag, even wennen maar wel fijn. Zo kunnen we vers leveren aan de Proloog op vrijdag. In de weekeinden ligt daar de piek. En op dinsdags heeft de boerin vaak tot 21:00 uur werk aan de overkant dus dan is het weer mooi in balans.

Post navigation

2 comments on “Lente-uuuuh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *