Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Werkbezoek

Vanmiddag bracht de D66 een werkbezoek aan de Proloog. We spraken vooral over de doorstroom van het beschermd wonen en het te kort aan betaalbare woningen.

Een prettig gesprek waar er echt oprecht werd geluisterd. Geen flitsend hai, doei campagnebezoek. En Rick die zorgde voor heerlijke zelf gemaakte noten-carameltaartjes. En die werden met smaak verorberd. Ook had Rick nog wat vragen aan Dorien van de D66 voor hij zijn definitieve stem-keuze gaat maken. Heel goed Rick zouden veel meer mensen moeten doen.

Voorafgaand lekker gewandeld met de diehards van de woonkeuken, kkkkkoud was het wel dus flink doorstappen met de mannen. En….mutsen op. Nu maar hopen dat de mutsen en dikke sjawls weer eens een lente en zomerslaap mogen gaan houden.

Post navigation

3 comments on “Werkbezoek

  1. ohhh die heerlijkheden… amaai, ik voel mijn heupen al weer protesteren:-)

    rick is een slimme jongen, mja, ik heb weleens het idee dat politici alles zeggen wat mensen willen horen als ze voor verkiezingen staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *