Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Valentijnsdag

Hamlet is sociaal gezien een beetje onhandig naar zijn soortgenootje. Hij is ook niet met soortgenoten opgegroeid dus heel kwalijk kunnen wij hem dat niet nemen.

Het is een hele grote schat maar hij weet gewoon niet hoe hij met zijn hoog bejaarde zus moet omgaan. Hij pikt al het stro in en bouwt het mooiste bed. Hij jaagt Bregje naar binnen als ze wil drinken. En de laatste dagen eet hij eerst haar eten op en begint dan nog eens aan zijn eigen maaltje..

En Bregje is erg onder de indruk van zijn onhandige communicatie. Ze heeft ook wat wondjes, aiiii die eerst maar lekker in de leemzalf gezet, vond ze allemaal fijn.

Valentijnsdag of niet…..de boerin gaat Bregje in bescherming nemen en er is weer een afscheiding tussen Hamlet en Bregje. De boerin verwachte een hoop verzet bij Hamlet maar die leek opgelucht. Hij sjokte weer naar zijn buitenhuis en ging heerlijk in de zon liggen met een big smile, gekke zigeuner!

Bregje

Bregje kwam weer buiten en had trek, veel trek…. Ze legde het verse stro bovenop het bed van Hamlet en ging er heerlijk op liggen. Wat zal ze slapen vannacht…. Ze kunnen elkaar door de afscheiding nog volop zien, ze gaan lekker latten beter voor iedereen!

zeer oog

En Nikki gaat gelukkig ook beter. Vannacht is de boerin nog even bij haar wezen kijken, vond ze reuze gezellig. Haar oog is al minder dik en ze loopt weer lekker rond…..Lieve Nikki!

Post navigation

3 comments on “Valentijnsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *