Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Puntpaprikaatjes

Ideaal die kleine kweekemmertjes van de MCD. In deze komen de puntPaprikaatjes al op. Ze staan nog wel binnen op de vensterbank, in de koude kas is het nog net wat te fris voor de warmte-kiemers.Even iets groter groeien dan verhuizen ze naar de kas en naar andere adresjes want de boerin heeft weer eens veel te veel gezaaid haha.

Guur was het vandaag hè? Als het zonnetje even door kwam was het wel gelijk een stuk aangenamer.

Van Reinie weer heel veel uitgebloeide bollen gekregen dus we hebben morgen weer genoeg te doen, leuk!

Vanmiddag kwam het bestuur van onze stichting sinds lange tijd weer bij elkaar. Het was weer een positieve samenkomst waar we vooral weer goed naar de toekomst gekeken hebben. En ja! daar krijgt de tuinderij weer een prominente plek.

 

Post navigation

2 comments on “Puntpaprikaatjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *