Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Koukleum

Pip vond het niet erg dat de tuinderij een dagje dicht was. Ze lag prinses heerlijk op de warmhoudplaat van de AGA. Pip is een echte koukleum maar ze heeft natuurlijk ook geen spekjes om zich zelf warm te houden.

Het leek mee te vallen met de kou maar vanmiddag was de boerin aan het wandelen met Marije maar uit de zon was het ijzig koud en nu ligt er ineens sneeuw.

De boerin weet wel waar Pip vannacht slaapt haha. Onder het zelfde dekbedje 😉

De gedumpte hanen waren gisteren al verstopt voor hun slaap. En net op de terug weg weer. Duimen dat ze net als gisteren de nacht weer doorkomen. De boerin heeft nu wel kippenvoer in de auto liggen, net wat in de struiken gestrooid voor de hanen maar ook voor de vogeltjes…

Post navigation

2 comments on “Koukleum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *