Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Ijsbad

Boss en Pippi zijn de Wim Hofjes onder de ganzen hoor. Hoe koud het ook is, badderen zullen ze. En die “Wim Hofjes” houden de boerin in shape want de tuinslang is natuurlijk bevroren.

Sjouwen met gieters…In de vroege ochtend eerst het ijs los hakken, bakken leeg kiepen en vullen maar. Het grote zwembad niet hoor ze moeten zich in de ijstijd maar even behelpen met verse kleine badjes. En dat doen ze met een hoop vrolijk gesnater. Dankbare gastjes zijn het.

Vanmiddag een hoop onrust in de tuin bij de mussen in de Rosa Canina…En wie hebben we daar? Een Sperwer die meerdere duiken de struik in neemt om een musje te pakken. Kssssst ga maar elders jagen vriend. Helaas luisterde meneer Sperwer want toen de boerin een duikvlucht naar de keuken nam om de camera te pakken was ie al gevlogen…Beter voor de musjes jammer voor de foto.

Post navigation

3 comments on “Ijsbad

  1. ohhh ik heb de sperwer ook al zien vliegen, ze zijn wél erg mooi en moeten natuurlijk ook eten 🙂

    ganzen kunnen altijd het water in koud of niet geloof ik 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *