Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 5

Daslook

Jippie!!!! De eetbare tuin is weer geopend zelfs met deze vrieskou. Want wie hebben we daar?? De Daslook. Heerlijk echt één van de favorieten van de boerin in de eetbare tuin.

Lekker in een omelet of in een stamppotje. Je kunt er pesto van maken of lekker in een salade snipperen. Maar ook in de soep erg lekker en er is zelfs Daslook-kaas. Als de Daslook in de bloei komt en de eerste bijtjes erop landen zijn er imkers die Daslook-honing hebben. Die wil de boerin ooit nog eens ergens kunnen scoren.

En voor de Hamlet-fans….Onze zigeuner doet het goed. Hij beschermd Bregje enorm dat is soms wel lastig want als er veel mensen zijn jaagt hij haar naar binnen, gekkie. Maar met deze kou is het voor Bregje wel fijn om een slaapmaatje te hebben. Ze liggen steeds dichter bij elkaar. Hamlet nog steeds in de opening want niemand zal bij Bregje binnen komen! Hamlet voelt vast feilloos aan dat Bregje al erg oud is…Mooi hoe dat toch werkt in het dierenrijk.

Post navigation

5 comments on “Daslook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *