Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Bregje

3 uur in de nacht de haan kraait…..Niet buiten hoor want de boerin wil geen hanen meer…Er zijn genoeg hanen op deze wereld. Het alarm op de telefoon van de boerin….is een haan!

Hop het bed uit en naar buiten…even bij Nikki kijken het heeft gesneeuwd, het is glad…. Guus en Suus liggen lekker in de stal. Suus staat op en komt mij begroeten. Gelukkig Nikki ligt in een diepe slaap tegen Fien aan. Vita komt gelijk even beuken….Ze wil eten. Jammer Vita…weltrusten slaap wel. De ganzen gakken ook naar hartelust die geeft de boerin maar even wat mais straks is heel de buurt wakker. Even bij Hamlet spieken,,Er steken 2 zwarte oortjes boven een berg stro uit sssssst

Om 6 uur staat de boerin weer buiten….Ontbijt, vers water en lekkere schone bedjes. En kijk Bregje eens…Ze komt uit een dik pak stro en eet weer als een dijkwerkertje. Weer helemaal ontspannen onze bejaarde krorrevrouw. Ook Hamlet is relaxed. Hij is weer helemaal thuis in zijn buitenhuis.

Post navigation

2 comments on “Bregje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *