Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Verhuisd

YEZ!!!!! Hamlet is eindelijk daar waar hij hoort te zijn. Gezellig in de wei bij zijn nieuwe zus Bregje. De boerin en de wielrenner waren op pad geweest, ze hadden zomaar vrij saampjes.

Toen de wielrenner de bus (jullie weten wel de ex-woonwagen van Hamlet) parkeerde en de boerin heeeeee Hamlet riep en Hamlet naar het hek kwam rennen…Zei de boerin zo en nu gaan we kijken of Hamlet zo met mij mee loopt! Nu zei de wielrenner? Die had er geen geloof meer in en wilde eigenlijk nog even een uurtje of 2 op zijn wielrenfiets weg. Jazeker nu!

En de wielrenner zijn mond viel heel wat meters omlaag want die gekke Hamlet liep gewoon mee… Door de hommeltuin, door het hommelhuis zo naar de wei van Bregje.

Kwestie van juiste timing, geduld en gewerkt aan een goede band! Ja hoor de boerin en Hamlet zijn dikke vriendjes nu al!

We hebben nog wel even een wen-hek tussen het paleis van Bregje en het buitenhuis van Hamlet gezet. Maar Hamlet is nu al happy…Zijn krulstaart draait overuren. Er valt hier veel meer te beleven. En wauw wat een heerlijk buitenhuis. En Bregje die is al reuze nieuwsgierig naar haar hele grote broer. Want uuuuuh Hamlet is idd een stukkie groter en breder.

De wielrenner is dolgelukkig en de boerin is Pippi in het kwadraat zo blij met deze actie.

Op naar de lente……..Wordt vervolgd.

Post navigation

2 comments on “Verhuisd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *