Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Putter

Hoe meer Kaardebollen, Distels, Zonnebloemen, Teunisbloemen en Paardenbloemen in je tuin hoe meer kans op Putters. De Putters leven van deze rijpe en onrijpe zaden.

De boerin is dol op de Kaardebol en Kogeldistel maar zeker ook op de Zonnebloem, Teunisbloem en ook de Paardebloem. Dus zeker nu het was kouder is zijn er volop Putters te spotten. Zeker nu het blad van de bomen is en alles er wat grijs en grauw uit ziet valt die mooie Putter extra op.

Was de boerin nog van plan om het wen-hek tussen Bregje en Hamlet te verwijderen. Na het telefoontje met de huisarts zag ze hier toch maar even van af. Er is wel een klein breukje gezien op de rontgenfoto’s. Die kan best snel helen in drukverband maar wel met volledige rust. Tsja en om dat even met een hek te gaan sjouwen…heel verleidelijk maar zo niet handig. Maar even niet dus…

Post navigation

One comment on “Putter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *