Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Droog

In de boomgaard is het nat en op sommige plekken te modderig zeker voor onze zeer oude opoe met haar kromme achterpootje. Dus……op het droge in de stenen tuin bij de ezels.

Lekker pak stro onder het afdak even rust voor die stramme oude pootjes. Maar ook de grote zwartblessen staan verplicht op het droge. Zoveel nattigheid is voor hoefjes gewoon niet goed. Sneller schimmels en de hoefjes worden te week met alle gevolgen van dien.

De boerin wilde typen laat die vorst maar even lekker blijven met dat fijne zonnetje. Maar volgende week hartje winter gewoon dubbele cijfers. Klinkt zalig alleen inclusief regen…..nee hè!

Ook het water in de Rijn gaat weer flink stijgen zei één van de pontmannen.

Zucht….

Post navigation

3 comments on “Droog

  1. Wat fijn lekker droog staan in een dik pak stro en lekker warm en gezellig bij de ezels. Lijkt wel een 5 sterren hotel 😉

  2. Och al die nattigheid… Hier ook al heel ontevreden konijntjes. Onze tuin is sommige dagen een zwembad met modderpoel en daar kan je toch niet rond hopsen als net konijn. Maya blijft haar achterpootjes maar uitschudden van al dat water… Rosie probeert zo veel mogelijk op de stenen randjes te lopen, Gael eet snel wat uit de tuin en vertrekt weer naar binnen en Jamie blijft wel gewoon hoog en droog in zijn kasteel zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *