Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Bolletjes en Knotten

Weer een heerlijke dinsdagochtend vol bedrijvigheid. Manon haalde de Leliebolletjes uit de potten deze gaan we even drogen en dan in het voorjaar weer opkweken. Nu stonden ze te nat.

En de boerin vindt persoonlijk de bolletjes heel veel mooier dan de Lelies zelf haha. Maar gelukkig zijn er wel Lelie liefhebbers op de Tuinderij.

knotten

Rick heeft 2 Wilgen geknot. De 3e is vorig jaar geknot dus daar zullen in het voorjaar weer vele bijtjes op afkomen. Je ziet ze nu al een beetje “katjes” vormen. Het weer is zo zacht dat zelfs de Rozen weer in de bloei staan, bizar!

Marije heeft Dirk weer gekamd. Hij moest er even van niezen hihi

En Joey, Rick, Manon, Marije en de boerin hebben geprobeerd om Hamlet naar achteren te krijgen….Maar Hamlet zou Hamlet niet zijn om gewoon te volgen hahaha. Die bleef lekker in zijn schuilhut. Deed zich te goed aan de lok-lekkernijen en schonk ons zijn allerliefste glimlach. Ja Hamlet we houden ook van jou!

De boerin heeft om zijn schuilhut wel tegels kunnen leggen die de tuinders keurig aangaven over het hek heen. Zo staat onze zigeuner niet gelijk in de blubber..

Post navigation

2 comments on “Bolletjes en Knotten

  1. wahahahha Hamlet…. jongen wat laat je de mensen lopen voor je 🙂
    wel grappig esther, maar als het nou maar eens wat gaat drogen hé.
    mooi lelies, alleen die vuurrode prachtige leliehaantjes die alles opeten dat is dan weer minder hé 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *