Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 7

Wensboom

Morgen zijn ze klaar, de kaartjes voor in de wensboom…Een grote boom met vele mooie lichtjes. Een boom waar een ieder een wens in mag hangen. Voor jezelf, voor een ander voor wie dan ook.

Op 31 december zal de boerin samen met haar achterban 1 of misschien 2 wensen eruit zoeken om in vervulling te laten gaan. Wensen die een glimlach tevoorschijn toveren, wensen die er toe doen. Wensen die een verschil maken in deze soms harde wereld…

En de wensboom zal 2 prachtige doelen steunen want kinderen hebben de toekomst! Als je een wens in de boom wilt hangen kun je een kaartje kopen om daar je wens op te schrijven. Een kaartje kost minimaal 0,50 eurocent (meer mag altijd) en je kunt een keuze maken….Je kunt ervoor kiezen om de opbrengst van jouw kaartje naar Warchild te laten gaan of naar stichting Semmy. Of je steunt beiden en hangt 2 wensen in de boom. Hoe voller de boom des te meer kerst.

wensboomproloog

De wielrenner fietst al jaren met GAUL voor Warchild en de boerin draagt stichting Semmy een heel warm hart toe. Er moet iets gevonden worden om kinderen met een hersenstam tumor beter te kunnen maken.

Doe jij mee en laat jij de kinderen stralen? Kom naar de Proloog en laat de wensboom het middelpunt van december zijn..

Post navigation

7 comments on “Wensboom

  1. Als ik kaartjes koop, wil jij ze dan voor mij in de wensboom ophangen ? Ik vind het een reuze goed idee en doe er graag aan mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *