Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Vroeg

De kortste dagen…..De kerst moet nog komen en nu al hyacinten in de tuin. Oops wel een klein beetje aan de vroege kant niet? Maar de boerin vindt zo’n lekker kleurtje in de tuin best een kadootje van moeder natuur.

Want wat is het grijs, grauw en somber buiten. Van dat helemaal niks weer. Geen winter geen herfst gewoon niks! Laat de zon maar schijnen laat het maar weer even vriezen want zo verdwijnt het kerstgevoel helemaal..

Vanmiddag overal dikke pakken stro neergelegd… Bij Hamlet en ook bij Nikki. Voor Nikki voor haar oude broze botjes en bij Hamlet omdat hij het tuinhuis niet in gaat maar zich heeft genesteld onder het afdak middenin de voorwei.

Zijn jullie ook in de war qua dagen? De boerin wel die dacht dat het morgen al kerst was…

Post navigation

One comment on “Vroeg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *