Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Roze Vetkruid

De boerin liet het hier al zien….Je knipt als de bloemen bijna zijn uitgebloed er een paar af. En deze zet je in het water. Water regelmatig even verversen. En kijk nu!

Het zijn gewoon al nieuwe plantjes aan het worden. Dus goed diep in de potgrond gestoken en buiten op een beschut plekje neer gezet, tegen de kas aan. En zo kunnen ze in het voorjaar zo de volle grond in. Simpel hè?! De bijtjes gaan weer blij zijn met zo’n extra smulplant in de vroege herfst. Ook maar even een stekje bij de woonkeuken op het terras zetten.

En verder is de sneeuw aan het smelten en is het ontzettend nat hier in de weitjes. Maar de kippendames lopen weer rond te scharrelen en hebben schuilplekken genoeg. Zo zitten ze graag bij het houthok samen met Hippie. Gek stel.

 

 

Post navigation

2 comments on “Roze Vetkruid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.