Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Plastic Soup

Als we zo door blijven gaan bevatten onze oceanen straks meer plastic dan vissen… Het geeft de boerin veel zorgen al dat plastic. Niet alleen in de oceanen er is ook bijna geen berm meer plastic vrij!

En om de tuinders een klein kerst-presentje te geven en ook nog een “steentje” bij te dragen aan de plastic soup foundation…. Kocht de boerin uh de kerstvrouw voor elke tuinder een mooie broodzak bij dit onwijs goede doel. Zo kun je dus naar de bakker en ipv plastic om het brood geef je die onwijs toffe broodzak die zelfs in de vriezer kan. Weg plastic! De broodzak vulde de kerstvrouw nog met een mooie kaars en een heerlijk stuk chocolade en een gezellige kerstkaart natuurlijk.

En nu……hop hop onze mandjes in……Morgen nog voor zonsopgang richting Limburg…..Naar het broertje voor….

Post navigation

2 comments on “Plastic Soup

  1. TOP kado ! Had er nog nooit van gehoord maar iedereen zou zo’n zak moeten gebruiken voor brood.
    Erg benieuwd wie dat broertje gaat worden hoor 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *