Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Kerstrede

In de woonkeuken hebben wij goed naar de kerstrede van de koning geluisterd.. Wij hadden vandaag tijdens de brunch een groot wij gevoel..Een volle tafel.

De boerin houdt daar ook van. Schuif maar aan en of je nou voor 4 of voor 11 man bij het fornuis staat…Alleen denkt de boerin altijd in heel veel. Altijd bang dat er niet genoeg is. Ach beter dan bij elkaar het croissantje van het bord kijken niet?

Dus bijna iedereen nam ook nog weer wat lekkers mee naar huis, beter!

Vanavond nog een 3 gangen diner in elkaar geknutseld, diervrij! Want de schone mama van de boerin is jarig en weer zo’n mooie traditie…Na alle verjaardagsvisite schuift zij dan hier aan voor een kerst en verjaardagsmaaltje. Gezellig elk jaar weer!

Post navigation

One comment on “Kerstrede

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *