Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag Troep

Zo de container is opgehaald. Dag troep….Dat is een fijn gevoel zo naar een nieuw jaar toe. Maar ook wel weer even wennen dat je al het overtollige wat je tegen komt niet meer zo in het oranje gevaarte kunt kieperen.

Maar ook weer een voordeel de boerin kan er ook niks meer uithalen, weg is weg.

In de Proloog was het vandaag een gezellige drukke boel. Veel mountainbikers veel broodjes verkocht. Hard werken voor Marije, Bas en Joey en de boerin hielp af en toe ook even tussen de afspraken door mee.

En……de zon was er vandaag. Heerlijk al was het wel fris maar dat geeft niet.

Morgen de spullen in huis halen voor Oscar zijn oliebollenfestijn op oudejaarsdag. Maandag wordt ons menneke alweer 6 en op oudejaarsdag en dus ook echt zijn oudejaarsdag hebben we deze traditie. De boerin bakt en Oscar viert feest met al zijn vriendjes op 2 benen.

Post navigation

One comment on “Dag Troep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *