Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Bladgoud

Tijdens het rigoreus opruimen wil de boerin af en toe even in de tuin opruimen…Zo lag erop het kleine afdak die aan de schuur vast zit erg veel blad. En dit blad was al aan het composteren.

Daar wordt het dak niet heel blij van maar de boerin wel. Was vast een raar gezicht met de bladhark het dak op…Maar het bladgoud ligt voor een gedeelte in de compostton en voor een gedeelte in de hommeltuin. Prachtige compost! Net zo mooi als wat je uit de dakgoten schept, puur goud!

bladcompost

En de tuinders zullen het hommelhuis volgende week niet meer herkennen! We hebben m helemaal leeg gehaald en ontzettend! veel weggekiept. Dat geeft ruimte en ook weer ruimte in het hoofd voor nieuwe plannen. Morgen weer verder met herinrichten..

Post navigation

One comment on “Bladgoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *