Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Zwart-Wit

De boerin is weer eens “getagd” voor een challenge. Op feestboek altijd een hot iets die uitdagingen. Maar de boerin is de beroerdste niet die doet wel mee hoor.

Altijd wel leuk een bewuste foto-uitdaging zeker als je de foto ook nog voor je blog kan gebruiken haha.

Want Silje gaat goed! Ze is actief en zit niet meer alleen maar hoog. Ze loopt weer lekker rond en geeft elke ochtend Oscar weel kopjes en dat was wel even geleden. Ze ligt weer veel bij Pip en eet nog steeds als een dijkwerkertje.

En fijn dat de zon zich vanmiddag weer liet zien, konden de boerin, Bart en Marije weer even wat lekkere kilometertjes maken in Amerongen. We zagen nog een reiger die volop genoot van de zon en ook zeker niet wegvloog omdat er toevallig 3 kakelende mensen voorbij kwamen haha

Post navigation

2 comments on “Zwart-Wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *