Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Mooie lieve Emma

Wat een lege plek laat onze lieve Emma achter. Wat zal de boerin en velen met de boerin deze altijd vrolijke knorknor missen. Ze kon echt glimlachen onze Emma en ze was dol op de zon!

Met deze foto haalde zij samen met Pip ooit eens de krant. Ja Pip en Emma waren dol op elkaar. En Emma en haar zus Bregje konden soms niet met elkaar maar nooit zonder elkaar. Het zal dan ook zo spannend zijn hoe Bregje de aankomende dagen gaat doormaken.

11 jaar en 7 maanden is Emma geworden dus 11 jaar en 7 maanden onafscheidelijk van Bregje.

Wat een gemis…Emma werd al slechter ze was echt op. Gisteren voerde de boerin haar nog 2 appeltjes en kroop ze nog even bij Emma in het stro. Vanmorgen was ze al in diepe slaap en zo rond het middaguur is ze vertrokken naar de knorretjeshemel vol met heerlijke modderbaden en bananenkwark.

kaarsje

En wat ontroerend om te zien dat zusje Bregje na het overlijden onze Emma helemaal bedekt had met stro en er strak tegenaan gekropen was pfff. Dan hou je het niet meer droog hoor.

Dag lief en vrolijk meisje de boerin zal het buikje kriebelen in de zon zooooooo gaan missen. En elke ochtend je guitige ogen en even een kriebel.

Emma die een hekel aan haar had en al haar haartjes eraf schuurde langs het hek. Gekke maffe en ozo lieve Emma….

Emma

Stil nu heel stil…

 

Post navigation

3 comments on “Mooie lieve Emma

  1. Wat kan de dierenwereld toch mooi zijn als je deze foto’s ziet en Bregje die Emma toedekt, wetende dat ze naar de hemel gaat. Heel veel sterkte voor mens en dier. XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *