Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Mantelzorgers

Morgen is het de dag voor de mantelzorgers. En deze mensen zijn goud waard! Dankzij hen kunnen familieleden of vrienden nog vaak langer thuiswonen of hun dingen blijven doen.

Geheel terecht dus dat daar een aparte dag voor is. Vandaag hebben de Proloog en de marktmensen de mantelzorgers in het zonnetje gezet met leuke aanbiedingen en een kaasproeverijtje verzorgd door de leukste kaasboer van Nederland in de Proloog! Deze hele week is er op de Utrechtse heuvelrug van alles georganiseerd. Maar de marktmensen en de boerin gaan toch liever voor 1 dag dat houdt het wel zo overzichtelijk en minder versnipperd. Uh ja dat puntje van feedback gaat de boerin ook zeker terug geven aan de organisatoren 😉

En wat was het verder een lege dag zo zonder onze Emma. Vooral vanmorgen was het zo ontzettend moeilijk… Geen 2 knorrepotjes aan het ontbijt maar 1. Vannacht is de boerin ook nog even bij Bregje gaan kijken maar ze lag gelukkig redelijk ontspannen te slapen.

Post navigation

One comment on “Mantelzorgers

  1. Lekkere kaasjes en leuk idee.
    Op 22 november krijg ik een mantelzorg zonnetje. Geen idee hoe die verrassing eruit gaat zien.
    Hoop dat het goed blijft gaan met Bregje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *