Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Klimop

Eigenlijk zou elke tuin een Klimop moeten hebben. Voor de late bijtjes nog nectar en voor de vogels in de winter bessen. In het voorjaar ideale nestplekjes.

Leuk in boeketten en voor kransen, ja de Klimop is gewoon heel veelzijdig!

Vandaag was de boerin druk met de nieuwe wasmachine die geleverd is, er worden hier heel wat wasjes gedraaid dus de oude was echt ter zielen. Vanmiddag nog naar de overkant. En reuze handig dat de bibliotheek de buurvrouw is van de Proloog want de boerin zocht wat leesvoer voor een casus en voila……neem maar even mee! Top, heel fijn.

Post navigation

2 comments on “Klimop

  1. wat een hemesle plant voor de diertjes, ja ik ben het met je eens, maar ik heb er geen, omdat mijn tuin té klein is, het is me afgeraden en dat geloofde ik ook ze zijn moeilijk in bedwang te houden hé 🙂
    maar hier vlakbij .. staat een héle grote, daar geniet ik van 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *