Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Blad

Harken harken vegen vegen…Stapels blad! Oscar vindt het prachtig want ooooh wat ruiken al die hopen met blad toch lekker! De kippen zijn er ook dol op. Maar die is de boerin voor want die schoffelen die hopen zo weer plat.

Ideale compost al die hopen blad, dus verspreiden maar. In de compostton, in de borders op stroken waar borders gaan komen, in de moestuin en in de hommeltuin. Niks geen bladblazers gewoon bootcampen met de bladhark en de bezem. Kruiwagens vullen en uitrijden maar. Geen kabaal!

Emma het hangbuikzwijntje heeft de boerin vandaag appeltjes uit de hand gevoerd. Ze zit net als Nikki het hoogbejaarde schaapje in afdeling hoogbejaard en zorgenkindjes. Extra aandacht en bijvoeren dus.

Post navigation

2 comments on “Blad

  1. ahhh Emma, is het blad niet lekker in haar hok, om doorrheen te wroeten, ja supercompost, ik doe het hier in m,n postzegeltuintje ook 🙂
    en m’n ene agapanthus stop ik er mee onder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *