Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

BejaardenWeitje

Zie die Bregje eens aan het Jan-de-bouvrie-en! De boerin had haar in haar varkensoortjes gefluisterd dat Nikki bij haar komt wonen. Dus dan moet het huis er wel zeer hygge uitzien heh!De boerin was het al eerder van plan om de hoogbejaarde dametjes bij elkaar te zetten. Maar de wielrenner was nog niet helemaal overtuigd. Maar Nikki komt in de grote boomgaard nog moeilijk mee met de 2 grote zwartblessen Fien en Vita. Is te langzaam om de ezelmeiden te ontwijken wanneer Guus de kolder in haar koppie heeft. En ze kan daar niet echt heel comfortabel liggen. Bijvoeren is ook moeilijk want Vita kaapt zo alles voor haar neusje weg…

Dus heeft de boerin vanmiddag in haar upje de verhuizing geregeld. Dat houdt in….Nikki naar het hek lokken, optillen (pff ze weegt nog flink) en op naar Bregje. Op naar het bejaardenweitje met 2 heerlijke afdaken met een dik pak stro eronder en een binnenhuis in de houtwerk-schuur.

Nikki

Duimen jullie mee dat ze eerdaags heerlijk samen in een dik pak stro liggen??

Post navigation

2 comments on “BejaardenWeitje

  1. en dat gaat vast helemaal goedkomen als ze aan de knorgeluidjes gewend is gaat ze kirren van plezier, ik vind het een supergoed idee, twee oude dames samen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *