Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Back

En toen verliep het sprookje toch ineens anders. Nikki werd gemist door haar grote zus Fien! Fien stond maar bij het hek te staren en te roepen Nikki Nikki waar ben je?

Fien at niet meer, graasde nauwelijks en joeg Vita steeds weg, de andere zwartbles. Toen de boerin Fien zelfs afgelopen nacht hoorde roepen en Nikki begon terug te roepen….Heeft ze in het holst van de nacht in haar pyamabroek het hek van de bejaardenwei geopend en Nikki huppelde als een stramme jonge blom in 1 streep naar haar grote lieve zus.

Fien helemaal blij het was ontroerend. Fien had de boerin in het bejaarden-plan gewoon echt over het hoofd gezien, hoe groot ze dan ook is. Bregje lag afgelopen dagen heerlijk te ronken in een dik pak stro dus veel aanspraak had Nikki niet aan haar.

Het volgende project is dus een mooi afdak in de boomgaard voor Nikki. En Fien zal zeker bij haar kruipen en ook Rose de gans want die gakte ook van blijdschap toen Nikki weer terug kwam. Sorry Bregje…..Wie weet wat voor mooie bejaarde nog op ons pad komt.

boekje

En over plannen maken gesproken……Vanwege het oer hollandse natte weer werd er meer binnen gewerkt door Marije en Manon. Honorée, Joey en de boerin hebben nog wel een nat pak gescoord. Manon druk voor de kerst en Marije heeft een paar briljante plannen uitgewerkt in dit mooie schrift.

 

Post navigation

3 comments on “Back

  1. ahhhhh wat ontroerend zeg…
    fijn dat ze weer bij elkaar zijn, en een hokje of afdak tegen de koude en regen dat zullen ze wel waarderen denk ik.
    wat ben je toch een super boerin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *