Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Wintertijd

Een uurtje extra slapen? Nou op deze farm niet hoor! Silje is diabeet en eet strak op de klok dus jullie snappen…de boerin is een groot voorstander van afschaffen 2 keer per jaar een uur erbij en een uur eraf.

De hele dag al aan het puzzelen met kwartiertjes om zo weer strak in het eetschema te komen. Kinderen en dieren doen echt niet aan de klok verzetten! Het ontregeld veel te veel.

Maar niet mopperen het is smorgens wel weer eerder licht, jippie!! En kijk toch eens hoe mooi de Toverhazelaar is. Prachtig die herfstkleuren.

De nacht hier dus heel kort. De boerin was gisteren naar fort bij Vechten voor een masterclass Sterrenkunde van de beroemde Govert Schilling. Wat een spreker is die man zeg een dikke 10! Het was de nacht van de nacht dus ook aandacht voor minder kunstlicht in de nacht voor mens en dier veel beter. We staan toch eigenlijk wel heel erg ver af van de natuur…

Afijn laat thuis, net de laatste pont kunnen halen iets voor 00:00 uur. Lekker na kletsen met zusje die bleef slapen, wijntje erbij…..En dus weer vroeg op..Jullie raden het al….vroeg naar de mand vanavond.

 

Post navigation

2 comments on “Wintertijd

  1. ja ik stem er ook voor, weg met dat rare gedoe is al lang achterhaald volgens mij 🙂
    mijn jongens staan ook gewoon op tijd op hoor 🙂
    prachtig die toverhazelaar, nog even en dan staan er weer prachtige bloemen in … ohhh wat zijn die mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *