Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag Zomer

Vandaag hebben we we de zomer echt gedag gezegd met heerlijk schepijs van Il Sogno. Met dank aan Oscar die de zonnebril-wedstrijd van Zilliz won.

Met een beste club gingen we te voet van Allemanswaard naar het oude dorp naar Il sogno waar we heel hartelijk werden ontvangen.

onderweg

En poeh kiezen is best lastig uit zoveel heerlijke soorten, nomnom. Gelukkig was de bon zo riant dat er wel 3 bolletjes per persoon gekozen konden worden.

kiezen

Zelfs zo riant dat er best voor een enkele smulkont nog wel een bolletje af kon vooral voor diegene met keuze stress haha

ijs

We namen ook voor Mieke van de bibliotheek nog een bakje mee. Maar de laatste meters moest de boerin in marstempo want de bolletje begonnen te smelten. De zomer wilde nog niet uitgezwaaid worden de zon kwam nog even heerlijk door! En eenmaal terug in Allemanswaard sloten we af met nog een lekker glaasje fris, thee en koffie.

woonkeuken

Oscar bedankt Oscar bedankt! Ook alle stemmers bedankt! Zilliz bedankt voor deze leuke actie en Il Sogno voor het heerlijke ijs en de enorme gastvrijheid.

Post navigation

2 comments on “Dag Zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *