Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Bos & Buren

Vanmorgen met een grote club vanuit de woonkeuken heerlijk het bos in geweest. Prachtig is het, mooie kleuren en veel paddenstoelen . En er dan heerlijk zomers weer bij hebben!

Ook is het vandaag Buren-dag dat is jullie vast niet ontgaan. Bij Allemanswaard hebben de buren de 8 grote plantenbakken weer aangevuld met potgrond en de lege gaten opgevuld met leuke herfstplanten. Vanavond hebben zijn bij de Proloog een BBQ, reuze gezellig!

burendag

Zelf bracht de boerin een bloemetje bij tuincentrum Nimmerdor want zij staan als buren, al is het een dorp verderop, altijd klaar voor ons maar eigenlijk voor heel veel mensen. En dat verdiend een bloemetje en een lekkere fles bubbels.

Post navigation

One comment on “Bos & Buren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *